Cardedeu revalida les quatre Flors d’Honor de Viles Florides

Dimarts, 21 de setembre de 2021 a les 11:00

Cardedeu es manté com un dels 15 municipis catalans amb quatre Flors Honor de Viles Florides, un moviment que reconeix el treball de transformació dels espais públics a través de l’enjardinament i posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles i el desenvolupament d’economies locals a través de l’atractiu de parcs i jardins.

Cardedeu és, de fet, un dels pocs municipis amb quatre Flors que encapçalen el rànquing de puntuacions. En concret, hi ha 15 municipis amb quatre Flors, n’hi ha 64 més amb tres Flors d’Honor; 57 amb dues Flors d’Honor i 14 amb una Flor d’Honor.

Viles Florides és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d'espais verds urbans i enjardinats. Aquest moviment vol mostrar i posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic de tots aquells projectes d’enjardinament, mobiliari urbà i espais lúdics que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Darrera actualització: 21.09.2021 | 11:42