Cardedeu participa al Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària de Milà

Dimarts, 19 d'octubre de 2021 a les 09:40

En el marc d’aquest esdeveniment que se celebra a Barcelona, Cardedeu entra a formar part de la directiva de la “Red de ciudades por la agroecologia” i el regidor Ramon Arribas ha parlat en representació de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària

Barcelona acull del 19 al 21 d’octubre el 7è Fòrum Global del Pacte de Política Alimentària de Milà. Al llarg d’aquests tres dies, representants de diferents institucions i organitzacions internacionals debatran sobre l’alimentació.

L’alimentació és al centre dels reptes globals actuals i urgents, amb una estreta vinculació amb les emergències sanitàries, socials, climàtiques i ecològiques. En aquest context, les ciutats són a la primera línia per afrontar tots aquests reptes i proporcionar solucions creatives.

Cardedeu també tindrà protagonisme en aquesta edició del Fòrum. En concret, el regidor de Desenvolupament Local i de Transició Energètica, Ramon Arribas ha intervengut avui, en representació de la Xarxa de Municipis per l’Economia Social i Solidària (XMESS).

A més a més, Cardedeu també entra a formar part de la junta directiva de la “Red de ciudades agroecológicas”, una associació formada per entitats locals que té per objectiu el treball en xarxa per construir sistemes alimentaris respectuosos amb el medi ambient, sostenibles i inclusius per assegurar menjar saludable, sostenible i accessible a la població, potenciant l’ocupació local.

Formen part de la “Red de Ciudades agroecológicas”: Aínsa, Baztan, Cardedeu, Còrdova, El Prat de Llobregat, Fuenlabrada, Godella, Granollers, Huétor-Vega, Madrid, Meliana, Múrcia, Navàs, Urduña, Iruña, Rivas Vaciamadrid, València, Valladolid i Saragossa.

Darrera actualització: 19.10.2021 | 14:59

Imatges

Pacte de Milà Pacte de Milà