Cardedeu internalitza el servei de neteja viària, recollida de trastos vells i altres andròmines

Dilluns, 17 de maig de 2021 a les 12:00

A partir del 8 de juny, l’empresa municipal C10 n’assumirà la gestió, que es veurà reflectida amb més capacitat de resposta, agilitat i eficàcia del servei, i en l’estalvi econòmic.

El servei de neteja viària i de recollida de trastos vells i andròmines passarà a gestionar-se a través de l’empresa municipal C10 Serveis i Manteniments a partir del 8 de juny.

El Ple del mes d’abril va aprovar-ne la internalització de la gestió, que permetrà una major adaptació a les necessitats del municipi i una major capacitat de resposta del servei, sobretot per circumstàncies sobrevingudes o no previsibles. A banda de l’eficàcia i l’agilitat, la gestió serà més eficient des del punt de vista econòmic.

El servei de neteja viària i de recollida de trastos vells i andròmines se suma al paquet de serveis que s’han internalitzat els darrers anys, l’últim el Servei d’Assistència Domiciliària (SAD), que a partir del mes de juny passarà a prestar-se de manera directa mitjançant l’entitat pública SUMAR (Serveis Públics d’Acció Social de Catalunya), formada per diverses administracions públiques d’àmbit local i comarcal, d’entre les quals Cardedeu.

A més, es continuen revisant d’altres serveis que es presten amb gestió externa per tal de recuperar-ne el control directe de forma progressiva i planificada.

Darrera actualització: 17.05.2021 | 14:38