Cardedeu, amb la reivindicació dels drets LGTBI

Dimecres, 29 de juny de 2016 a les 00:00

Amb el lema "Estima com vulguis" s'han organtizat diversos actes.

L'Ajuntament de Cardedeu s'ha sumat, per segon any consecutiu, a la diada del 28 de juny per l'alliberament LGTBI (lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intesexuals) amb actes que han comptat amb una bona participació de la ciutadania.

Els actes, amb el lema "Estima com vulguis" van començar diumenge 26 de juny amb un espectacle de conta-contes per a infants. En un ambient familiar es van explicar contes on el respecte a la diversitat va ser el fil conductor. Després de berenar es va fer una pintada popular d'un pas de zebra amb els colors de la bandera de l'arc de Sant Martí, símbol de la lluita pels drets de les persones LGTBI. Un cop més, la canalla va ser la protagonista i va posar color a l'asfalt del centre del poble.

El mateix 28 de juny s'ha penjat la bandera multicolor al balcó de l'Ajuntament, i a la tarda, Hug Lucchetti, regidor d'Igualtat, ha llegit el manifest institucional amb veïns i veïnes de Cardedeu. S'ha recordat que, tot i els avenços en la igualtat formal, queda molta feina a fer per a la igualtat real. També s'ha fet explícit el compromís de l'Ajuntament amb els drets de les persones LGTBI.

L'agenda d'actes finalitzarà amb la projecció de la pel·lícula ‘Carol' al cinema Esbarjo-Verdi des de dijous fins diumenge, un film que explica la relació entre dues dones molt diferents en la dècada de 1950.

Darrera actualització: 28.03.2018 | 09:32