Candidatures per la V edició del Premi Talent JoveVO

Dilluns, 26 de febrer de 2024

Tens menys de 25 anys? Destaques en un sector o activitat? Presenta’t al TalentJoveVO, el premi que posa en valor les persones joves vallesanes, enviant un correu a casaldejoves@cardedeu.cat fins el 22 de març.

El Consell Comarcal convoca la cinquena edició del Premi TalentJoveVO, que vol distingir els joves vallesans menors de 25 anys que destaquin en qualsevol tipus de sector o d’activitat a la comarca o al món, per tal de donar visibilitat una franja d'edat que sovint passa desapercebuda i, alhora, motivar els joves amb un reconeixement merescut.

Si creus que ets un/a bon/a candidat/a o bé coneixes algun/a jove de Cardedeu que ho podria ser, envia un correu a casaldejoves@cardedeu.cat abans del divendres 22 de març, indicant nom del candidat/a i els mèrits a destacar.

L’elecció i el recull de candidatures es fa de la mà dels ajuntaments de la comarca que proposen un o 2 candidats del municipi. Un jurat format per personal tècnic municipal i càrrecs electes seleccionaran les candidatures de Cardedeu entre les propostes rebudes. Les bases del Premi Talent JoveVO es poden consultar al costat d'aquestes línies.

El premi consisteix en una figura representativa i el reconeixement en l’acte públic que de manera anual organitza Premsa d’Osona SA en el marc del premi Vallesà de l’Any, que se celebrarà el 15 de maig.

Darrera actualització: 26.02.2024 | 10:49