Augmenta un 51% l’ús dels equipaments municipals el 2022

Dilluns, 6 de febrer de 2023

Setmanalment se cedeixen 14 equipaments per fer-ne ús per part de la ciutadania, especialment entitats i associacions registrades i centres escolars

El nombre de sol·licituds gestionades durant el 2022 s’ha incrementat un 51% respecte l’any anterior, passant de les 312 sol·licituds de 2021 a les 472 demandes del 2022. L’ús dels equipaments municipals ha augmentat considerablement, tant pel que fa als espais com al material (cadires, taules, escenaris, etc.) i els serveis associats (neteja o recollida selectiva de brossa). 

Més d’una quarta part de les sol·licituds són cessions dels equipaments als centres educatius, mentre que el 67% és per a les entitats registrades a Cardedeu. La previsió és que aquest 2023 incrementin els usos amb la cessió d’espais de la nova Tèxtil Rase per seguir potenciant la vitalitat del teixit associatiu local.

Actualment hi ha una comissió que setmanalment valora les sol·licituds rebudes, i una persona administrativa dedicada exclusivament a la gestió d'equipaments i coordinació amb la resta de serveis municipals. També s'està treballant en la prereserva telemàtica i la simplificació del procediment.

L’Ajuntament de Cardedeu posa a la disposició de la ciutadania 14 equipaments per tal que en puguin fer ús per a les seves activitats: les sales polivalents de la Tèxtil Rase (sales A, B i C); la Sala Sarau; el Teatre Auditori de Cardedeu (TAC); la Tèxtil Rase - Fàbrica de Cultura; el Pavelló d’Esports (sala de reunions gran i sala de reunions petita); la Biblioteca Marc de Vilalba (sala d’actes); la sala Eureka de l’edifici Can Borràs; la Mongia; Vil·la Paquita; Cinema Esbarjo; la pista coberta Pompeu Fabra; el parc dels Pinetons, la Sala de les columnes de l’Ajuntament i el parc Pompeu Fabra.

Darrera actualització: 6.02.2023 | 14:55