Asfaltatge de la carretera de Cànoves: del 20 al 25 de novembre

Dijous, 16 de novembre de 2023

El bus urbà de Cardedeu variarà recorregut i parades del dimarts 21 al divendres 24.

El dilluns 20 de novembre comencen obres d’asfaltatge a la carretera de Cànoves, entre el carrer Lluís Llibre i la plaça de la Porta Oberta. Es tracta d’una actuació de la Diputació de Barcelona, propietària del vial, que és previst que estigui enllestida en una setmana.

A mesura que avancin els treballs, es faran talls puntuals de carrers i també passos alternatius de vehicles. L’afectació més rellevant és el canvi de recorregut i parades del bus urbà de Cardedeu (BUC):

  • Dilluns 20 novembre: recorregut i parades habituals, sense afectació.
  • Dimarts 21 novembre: se suprimeixen 3 parades, la Riera, Pinetons i Mercat-centre. El BUC varia el recorregut passant per l’avinguda del Rei En Jaume, Onze de Setembre i Pau Casals, fins a recuperar l’itinerari habitual a la carretera de Cànoves.
  • Dimecres 22, dijous 23 i divendres 24 novembre: tornen a estar actives les parades de la Riera, Pinetons i Mercat-centre. En aquesta última parada, el BUC seguirà pel carrer Lluís Llibre i pujarà per l’avinguda d’Àngel Guimerà. Es col·locaran 3 parades provisionals a l’avinguda d’Àngel Guimerà, en els punts:

                    1. Av. Angel Guimerà - Balmes
                    2. Av. Angel Guimerà - av de Vilamajor
                    3. Av. Angel Guimerà - pl. Miquel Martí i Pol

Darrera actualització: 20.11.2023 | 08:41