Arts 360º, activitats per viure els espectacles des de totes les òptiques

Dimecres, 11 d’octubre de 2023

Una tertúlia, una classe magistral, un taller obert i un col·loqui complementaran 3 espectacles de la temporada d’arts escèniques al Teatre Auditori Cardedeu

Dins la temporada d’arts escèniques al Teatre Auditori Cardedeu s’inicia també ARTS 360º.

Es tracta d’activitats obertes a tothom i gratuïtes, en diversos formats -tertúlies literàries, classes magistrals, tallers participatius o col·loquis postfunció-, amb la finalitat de conèixer més l'obra i d’aproximar creadors i públics.

Programació Arts 360º

  • Dimecres 11 d’octubre, a les 18 h, a la Biblioteca Marc de Vilalba:

“Tertúlia Literària” amb Albert Reverendo de La Perla29

Dins de l’activitat de la Tertúlia Literària que organitza la Biblioteca Marc de Vilalba,  es parlarà de l’obra “Els ulls del germà etern” de Stefan Zweig amb la presència d’Albert Reverendo, coordinador artístic i de continguts de La Perla 29, productora teatral. Activitat conduïda per Raimon Portell.

- Activitat relacionada amb l'espectacle de teatre de text ELS ULLS DE L’ETERN GERMÀ que tindrà lloc al Teatre el proper 21 d'octubre a 20 h

 

  • Dijous, 2 de novembre, a les 18 h, al vestíbul del Teatre Auditori. Entrada gratuïta!

Una classe magistral d’aproximació a l’obra de Hamlet a càrrec del dramaturg i director Sergi Belbel amb la lectura de fragments de l’obra per l’actor Enric Cambray, protagonista de Hamlet.01.

- Activitat relacionada amb l’espectacle de teatre HAMLET.01 protagonitzat per Enric Cambray que tindrà lloc al Teatre el 5 de noviembre, a les 18 h. Les entrades d'aquest espectacle ja són exhaurides!

 

  • Divendres 17 de novembre, 18 a 20h, a  la Tèxtil Rase, Fàbrica de Cultura: Taller obert de dansa amb la cia. Laia Santanach: la creació col·lectiva

Un taller de moviment i cos obert a tothom major de 16 anys. Jugarem amb el cos i el moviment d’una comunitat quan està en festivitat. Inspirant-nos en celebracions on hi ha una dansa o ritual comunitari.

No es precisen coneixements previs de dansa. Taller especialment adreçat a persones amb algun vincle amb grups de cultura popular (Ball de gitanes, Geganters, Diables, Bastoners, ...) i col·lectius de dansa. Inscripcions a cultura@cardedeu.cat

- Activitat relacionada amb l’espectacle de dansa contemporània TRADERE que tindrà lloc al Teatre el 18 de novembre a les 20 h.

 

  • Dissabte 18 de novembre, acabada la funció al Teatre

Col·loqui post-funció amb els membres de la companyia Laia Santanach

Acabada la funció, una conversa oberta companyia i públic dirigida per un conductor. Un col·loqui postfunció de curta durada amb la presència dels intèrprets i directora Laia Santanach de l’espectacle per conèixer i preguntar sobre l’espectacle i tradicions que l’espectacle TRADERE ens ha presentat.

- Activitat relacionada amb l’espectacle de dansa contemporània TRADERE que tindrà lloc al Teatre el 18 de novembre, a les 20 h.

Darrera actualització: 31.10.2023 | 14:23