Amb tu i a prop! Nova temporada d'arts escèniques al Teatre Auditori Cardedeu

Dimarts, 27 de setembre de 2022 a les 09:30

D’octubre a desembre es podran veure un total de 17 espectacles

Amb tu i a prop! és el lema de la nova temporada d’octubre a desembre al Teatre Auditori Cardedeu.

L’estrena serà aquest dissabte 1 d’octubre amb Guillermotta, un concert ple de sensibilitat, ironia i poesia a partir de les cançons de la Guillermina Motta interpretades per un alter ego molt particular. L’espectacle ha rebut el Premi a millor actor de musical per a Jordi Vidal i Premi de la Crítica.

Al llarg d’aquests tres mesos, el TAC ha programat un total de 17 espectacles pensant en totes les franges d’edat i contemplant la diversitat de gèneres: teatre, dansa, circ i música.

Una programació que aposta per espectacles que conviden a la reflexió i a l’esperança i també de denúncia social.

Nankurunaisa presenta el tema de la superació personal; Dos Familias tracta l’acolliment familiar; Pruna, sobre l’abús sexual infantil i Amors, a l’entorn de la diversitat sexual i de gènere. Precisament, aquest espectacle ha estat proposat i recomanat per joves estudiants de secundària en el marc del projecte ambaixadors culturals.

En altres espectacles trobarem una mirada humanista que ens obre al món. Destaca Els Guàrdies del Taj Mahal; a càrrec de Trocateatre amb direcció de Josep Duran, director teatral vinculat a Cardedeu. Un text brillant de l’autor Rajiv Joseph traduït pel mateix Duran que ens interpel.la sobre la propietat de la bellesa i que compta amb cor en directe.

També Rien à dire del pallasso resident a Cardedeu, Leandre Ribera, que tancarà a Cardedeu aquest espectacle en gira durant més de set anys.

EL TAC també acollirà dos concerts del Festival Labyrinth Catalunya. El 26 de novembre, música modal amb dos dels millors músics de Grècia, Evgenios Voulgaris i Harris Lambrakis; i l’endemà, la música mediterrània, àrab i otomana, Lamia Yared acompanyada, entre d’altres, de Christos Barbas, codirector del festival. 

Al desembre, circ i integració amb  De tu a tu de la companyia Mur dins les segones Jornades de teatre i circ social a càrrec de les entitats Artescena social i Sirocus Circ.

I en el marc del Cicle de Nadal al TAC, arribarà León a la terra dels homes, obra teatral inspirada en el “El petit príncep” amb l’actor Quimet Pla acompanyat d’Òscar Intente. Un conte per a adults sobre la solitud, l’amistat, la vida, la mort i la responsabilitat de ser persones.

Darrera actualització: 27.09.2022 | 11:09