Afectacions de trànsit per a la preparació de la Fira de Sant Isidre

Dijous, 9 de maig de 2024

A partir del dilluns 13 de maig ja es tallaran alguns carrers

Amb motiu de la celebració de la Fira de Sant Isidre es produiran diverses afectacions de trànsit pels volts del recinte firal. Les primeres començaran a partir del dilluns 13 de maig:

Avinguda Onze de Setembre: a les 8 del matí quedarà tallada al trànsit, en ambdós sentits. El trànsit es desviarà per l'avinguda General Moragues.

Avinguda Montells: a les 8 del matí quedarà tallada al trànsit, a l'altura de la plaça Montells. Les alternatives de circulació seran: cap al nord, per l'avinguda de la Coma i l’avinguda de Sant Hilari; i cap al sud, per l'avinguda General Moragues.

Passeig de Pau Casals: la circulació quedarà tallada a les 8 del matí, a l'altura del carrer Trias de Bes. L’alternativa per circular serà cap a l’avinguda Eduard Corbella. 

El TRÀNSIT DE VEHICLES PESANTS provinents de Cànoves i Samalús es desviarà per l’itinerari alternatiu de l’av. Sant Hilari – la Coma – av. General Moragues. 

Durant els dies de Fira, del 17 al 20 de maig, hi haurà més afectacions, que seran comunicades a partir de la setmana vinent.

 

Darrera actualització: 9.05.2024 | 11:33