Afectacions de la recollida porta a porta a la zona centre, per la Fira de Nadal

Divendres, 9 de desembre de 2022

Consulteu els plànols i les indicacions per a habitatges i comerços del centre de Cardedeu. Gràcies per la col·laboració!

Cardedeu celebra els dies 9, 10 i 11 de desembre la 27a Fira de Nadal i del Torró Artesà de Cardedeu.  Al llarg d’aquests 3 dies, s’instal·laran a la plaça de Sant Corneli més de 180 paradetes de productes d'alimentació, artesanals i nadalencs. També s’han programat un munt d’activitats al centre de la població.

Per aquest motiu, es produiran afectacions en la recollida porta a porta a la zona del centre, tant per als comerços com per als habitatges.

HABITATGES

ÀREA VERMELLA

Diumenge 11 desembre nit: NO HI HA SERVEI.

La recollida de les fraccions d’orgànica i envasos es trasllada a l’endemà dilluns 12 al vespre, en horari habitual del servei.

ÀREA LILA: Els habitatges que es troben dins l'àrea lila, el servei de recollida d’orgànica i d'envasos de DIUMENGE 11 es realitzarà amb retard horari. Cal treure els cubells en l’horari habitual.

Límit vermell - Zona afectació ubicació carpes de la Fira

Límit lila -  Zona afectació tall de circulació de vehicles. El carrer Cervantes es tallarà dissabte 10 de desembre, de les 16 a les 21 h.

Plànol afectació habitatges zona centre

COMERÇOS

DIES 10 i 11 DE DESEMBRE MATÍ –Tots els comerços de l’àrea lila i vermella hauran de dipositar els bujols en un dels cinc punts marcats en groc, entre les 9 i les 10 h del matí.

Dissabte 10 - Dipositeu els bujols d'orgànica i paper.

Diumenge 11: Recollida extra - Dipositeu els bujols d'orgànica i d'envasos.

ÀREA VERMELLA: Diumenge 11 de desembre: No hi ha recollida habitual.

La recollida habitual d'orgànica i d'envasos es trasllada a l'endemà dilluns 12 de desembre, en l'horari habitual.

ÀREA LILA: Diumenge 11 vespre. El servei de recollida d’orgànica i d'envasos es realitzarà amb un retard horari. No hi ha afectació en l’hora de treure els cubells.

Plànol afectació comerços zona centre

La implantació de la recollida de residus porta a porta està finançada per la Unió Europea – NextGeneretionEU emmarcat dins del Pla de Recuperació, Transformació i resiliència

Darrera actualització: 9.12.2022 | 08:39