Activitats i tallers a Cardedeu, dins la Setmana Europea de la prevenció de residus

Dijous, 11 de novembre de 2021

L’Ajuntament treballa en l’aplicació del Pla Local de Prevenció de Residus, també amb la implicació del personal municipal

Del 20 al 28 de novembre se celebra la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, un projecte que compta amb el suport del programa LIFE+ de la Comissió Europea i que inclou l’organització arreu d’Europa d’accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

L’Ajuntament de Cardedeu, com és habitual en els darrers anys, també s’hi adhereix amb diverses actuacions i activitats:

  • Taller d’autocompostatge. Dimecres 17 de novembre, de 18.30 a 20 h, a la Sala Gran del Pavelló d’Esports. (Cal inscripció prèvia)

  • Joc Escapem dels plàstics (activitat tipus escape room). Dissabte 20 de novembre, de 10 a 13 h, al Mercadet (Pl. Sant Corneli) · Places limitades

  • Taller familiar de prevenció de residus. Dimecres 24 de novembre, de 17 a 18.30 h, a la Sala Gran del Pavelló d’Esports. (Cal inscripció prèvia)

Paral·lelament, des de l’Ajuntament es treballa activament en l’aplicació del Pla Local de Prevenció de Residus (2019-2023) amb el qual el municipi aposta per planificar i aplicar una estratègia que permeti aconseguir arribar als objectius de reducció dels residus generats, amb la participació i sensibilització dels diferents agents econòmics i les entitats de Cardedeu.

Algunes de les actuacions són per reduir els residus dins els mateixos serveis i equipaments municipals, amb la col·laboració i les aportacions de les persones que hi treballen.

Darrera actualització: 11.11.2021 | 10:07