“A Cardedeu, en català!”, plataforma del pacte municipal per a l’ús del català

Dimecres, 14 de setembre de 2022 a les 13:00

Aquesta iniciativa forma part d'un seguit d'accions en defensa de la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el català a Cardedeu.

Cardedeu ha impulsat el pacte municipal per a l’ús del català coincidint amb la Diada. Amb el lema “A Cardedeu, en català!”, l’objectiu és que el pacte compti amb la implicació de persones i entitats de diferents àmbits i impulsar accions per a la promoció de la llengua i el seu ús social.

Amb aquesta finalitat s’ha posat en marxa la plataforma web www.acardedeuencatala.cat, on es pot consultar el manifest del pacte i adherir-s’hi tant a nivell individual com col·lectiu, buscant la implicació d’entitats dels àmbits cultural, social o econòmic, entre d’altres.

El Pacte municipal per a l’ús del català neix de la moció “A Cardedeu, en català, no t’excusis” en defensa de la cohesió social, la igualtat d’oportunitats i el català, que es va aprovar al Ple municipal del mes de gener per majoria absoluta. El text complet de la moció també es pot consultar a www.acardedeuencatala.cat
 

Darrera actualització: 14.09.2022 | 14:27