A Cardedeu, festes lliures de sexisme

Divendres, 29 de juliol de 2016 a les 00:00

La regidoria d'Igualtat impulsa una campanya de sensibilització i prevenció d'actituts sexistes i homòfobes per la Festa Major, que es visualitzarà a través de pancartes, cartells o enganxines amb diversos lemes.

"No és no. A Cardedeu: per unes festes lliures de sexisme" és la campanya comunicativa de sensibilització i prevenció que la regidoria d'Igualtat impulsa per a la Festa Major d'enguany.

La campanya pretén sensibilitzar i prevenir en contra de les agressions masclistes i homòfobes que es poden produir en espais d'oci i de festa. L'objectiu és eradicar aquestes actituds, i els espais de festa és un dels àmbits on cal intervenir, conjuntament amb el teixit social.

Inspirats en campanyes prèvies realitzades pel moviment feminista -i que darrerament estan assumint també altres ajuntaments- s'ha posat en marxa aquesta campanya comunicativa que es visibilitzarà al llarg de la Festa Major en diferents formats com cartells, postals, pancartes o enganxines. La campanya va acompanyada de lemes com: ‘El meu cos no és un objecte', ‘Estimo com vull i a qui vull', ‘No excusis el masclisme en l'alcohol' i ‘Si dic que sí, triem on; si dic que no, bona nit'.

La regidoria d'Igualtat us desitja una bona Festa Major lliure de sexisme!

Darrera actualització: 28.03.2018 | 09:39