El Museu Arxiu Tomàs Balvey celebra el Dia Internacional dels Museus

Dimarts, 18 de maig de 2021 a les 08:40

Organitza una jornada de portes obertes i visites guiades gratuïtes, a les 12 h i a les 18 h

Un any més, el 18 de maig, el Museu Arxiu Tomàs Balvey se suma a les activitats programades pel Dia Internacional dels Museus, aquest cop sota el lema “El futur dels museus: recuperar i reimaginar”. I ho farà amb una jornada de portes obertes i visites guiades gratuïtes a les 12 del migdia i a les 6 de la tarda.

A més, enguany es vol donar especial protagonisme i visibilitat als col·lectius que més han patit a conseqüència de la pandèmia com són els joves i la gent gran.
I és en aquest context que el Museu vol fer un reconeixement al col·lectiu d’Amics i Amigues del Museu per als quals enguany no s'han pogut organitzar activitats com són les sortides de patrimoni ad'altres pobles i ciutats o l’assemblea general anual. Per aquest motiu, l'equipament ha convocat diferents trobades al llarg dels dies 18, 19 i 20 al jardí del Museu per convertint-lo en un espai de trobada i participació on conversar i passar una estona agradable entre amics i amigues en l’àmbit de la cultura i el patrimoni de Cardedeu.

Dia Internacional dels Museus

El Dia Internacional dels Museus és un esdeveniment, organitzat pel Comitè Internacional dels Museus (ICOM) des del 1977, que té com a objectiu conscienciar els ciutadans sobre el paper dels museus en el desenvolupament de la societat.

Darrera actualització: 18.05.2021 | 09:17