55 persones es formen en manipulació d’aliments

Dimarts, 20 de desembre de 2022 a les 08:30

Enguany, el Servei de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Cardedeu ha organitzat 3 cursos per tal de donar resposta a l'alta demanda

Un total de 55 persones han completat aquest any amb èxit el curs d’higiene alimentària per a persones manipuladores, organitzat pel Servei de Formació i Ocupació (FiO) de l’Ajuntament de Cardedeu, amb la subvenció de la Diputació de Barcelona.

Fins ara, aquest curs bàsic de 5 h només s’havia ofert com a formació complementària a l’alumnat del certificat de professionalitat sociosanitària, de monitor/a de lleure i als participants del curs de cuina professional i de carnisseria.

Enguany,  però, s’ha obert a totes aquelles persones preferiblement en situació d’atur que s’havien interessat durant el 2021 i el 2022. Inicialment, el servei tenia la previsió de dur a terme dos cursos però per donar resposta a totes les persones interessades, finalment se n’han programat tres.

L’alumnat que hi ha participat ha pogut conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a què són susceptibles, pautes d’higiene i de manipulació i manteniment de locals, amb la finalitat de poder treballar amb aliments de manera segura.

Amb aquest curs d’higiene alimentària per a persones manipuladores d’aliments conclou l’oferta formativa 2022 del Servei de Formació i Ocupació.

Darrera actualització: 20.12.2022 | 09:11

Imatges