2a edició del curs intensiu de Creació de pàgines web i programació

Dimecres, 31 d'agost de 2022 a les 10:00

Es tracta d'una formació semipresencial organitzada per l'Escola de programació MogentTIC, un projecte supramunicipal per al desenvolupament professional en tecnologies de la informació i la comunicació.

L'Escola de programació MogentTIC organitza la 2a edició del curs intensiu de Creació de pàgines web i programació. Es tracta d'una formació semipresencial i 100% subvencionada, que començarà el 14 de setembre, tot i que les inscripcions es tanquen el 5 de setembre.

El curs, eminentment pràctic amb projectes reals, té una durada de 12 setmanes, amb 90 hores presencials i 10 hores de tutories individuals. Les sortides professionals d'aquesta formació estan relacionades amb el treball en la indústria del desenvolupament Web, ja sigui com a persona assalariada en empreses de comunicació i desenvolupament de pàgines web o bé treballant com a professional independent.

Els requisits per accedir a una plaça en el programa són aquests:

  • Portàtil amb sistema operatiu amb menyus de 4 anys d'antiguitat
  • Càmera i micròfon
  • Connectivitat a Internet
  • Procés de selecció, que requereix complimentar aquest TEST
  • Compromís
  • Residència en un dels municipis següents: Cardedeu, la Roca del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Pere de Vilamajor, Cànoves i Samalús.

L’Escola de programació MogentTIC és un projecte supramunicipal gestionat pel CSETC de Cardedeu i finançat per la Diputació de Barcelona, amb l’objectiu de consolidar un programa d’accions i cursos intensius en eines tecnològiques relacionades amb la informació i la comunicació, com el màrqueting digital, el desenvolupament d’aplicacions web o la gestió de dades digitals, entre d’altres. Tot plegat amb una metodologia pedagògica basada en la pràctica. 

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

 https://mogentic.cat/curs-de-programacio/

Darrera actualització: 31.08.2022 | 10:29