25 persones obtenen el certificat de Manipulació d'Aliments a la Mongia

Dilluns, 13 de maig de 2024

Vint-i-cinc persones han completat amb èxit el curs de Manipulació d’Aliments i d’higiene alimentària per a persones manipuladores, organitzat pel Servei de Formació i Ocupació (FiO) de l’Ajuntament de Cardedeu.

Es tracta d’una formació que s’ofereix cada any en resposta a la gran demanda. L’alumnat que hi ha participat ha pogut conèixer els tipus d’aliments i la contaminació a què són susceptibles i les pautes d’higiene i de manipulació i manteniment de locals. La part final de la sessió ha estat destinada a treballar tot el que fa referència a les intoleràncies i les al·lèrgies.

Enguany, ha estat una formació complementària per a l’alumnat de monitor/a de lleure que ha acabat la part teòrica i que iniciarà les pràctiques a menjadors escolars i casals d’estiu en breu. També hi participen les persones interessades que s’han apuntat a la Mongia. 

El Servei de Formació i d’Ocupació de l’Ajuntament continua treballant per oferir formació i recursos per a la millora de l’ocupabilitat de les persones.

 

Darrera actualització: 15.05.2024 | 10:48