Més de 250 persones usuàries del GIM10 es beneficien de les noves tarifes

Dilluns, 13 de març de 2023

Els nous preus públics suposen avantatges per als col·lectius de joves, aturats, gent gran, famílies monoparentals i nombroses o persones amb diversitat funcional

Dos mesos després de l'entrada en vigor dels nous preus públics, hi ha un total de 266 persones usuàries del GIM10 que s'han beneficiat de les noves bonificacions i tarifes i paguen quotes més reduïdes.

Les quotes del complex esportiu municipal es revisen periòdicament per tal d’adaptar-les a l’evolució de la realitat del centre i de la societat, en el cas del Gim10 aquestes no s'actualitzaven des del 2018.

Aquesta revisió ha inclòs canvis de preus, creació de noves categories o canvis de condicions segons les necessitats, amb l'objectiu donar el millor servei possible al conjunt d’usuàries i usuaris.

Els nous preus públics inclouen moltes novetats que suposen avantatges per a diferents col·lectius (persones aturades, joves, famílies monoparentals i nombroses, gent gran o persones amb diversitat funcional, entre d'altres).

D’entre tots els col·lectius, el que ha sortit més beneficiat amb els nous preus públics són les joves, amb un total de 189 joves que ara paguen una quota més reduïda.

A més a més, hi ha una vintena d’esportistes federades en entitats de Cardedeu que poden gaudir del 15% de descompte en les quotes corresponents.

Les noves tarifes també beneficien especialment les persones abonades per davant de les que fan ús puntual de les instal·lacions, també en el servei de pàdel. Tot i això, en el cas de les entrades puntuals a la piscina en temporada d'estiu aquestes també s'han abaixat.

La matriculació ha baixat de preu, de 30 a 20 euros, i continua essent gratuïta en diferents casuístiques.

Els nous preus també han implicat la revisió de la quota d’adults, que ha tingut un increment de menys del 5 %, passant de pagar 41,60 euros als 43,50 € actuals.

El complex esportiu del GIM10 manté un creixement constant d'abonades, des de la reducció dràstica per l'afectació de la COVID i amb la posada en marxa dels nous preus públics també han augmentat, fins a arribar a la xifra de 1.851 persones abonades de l'actualitat.

Darrera actualització: 13.03.2023 | 12:48