Projectes guanyadors del 7è concurs “Joves idees emprenedores” del CSETC

Dijous, 8 de juny de 2023

El Teatre Auditori Cardedeu ha acollit aquesta setmana el lliurament dels premis a les millors idees emprenedores proposades per l’alumnat dels instituts de Cardedeu i de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor, en el marc del programa “Fem empresa”, organitzat i impulsat pel CSETC.

El premi a la millor idea original i innovadora ha estat pel projecte PARAFRESH, una ombrel·la amb capacitat per carregar dispositius mòbils a partir d’una petita placa fotovoltaica instal·lada a la pròpia ombrel·la. És un projecte de l’alumnat de l’INS El Sui.

El premi a la millor idea social, solidària i/o sostenible l’ha rebut el projecte DOG CAFÈ – Associació Dog Cafè, presentat per un grup de l’INS M. Raspall. És un projecte per gestionar un espai-cafeteria on es pugui interactuar amb gossos provinents de protectores d’animals i poder-los adoptar.

L’acte de lliurament de premis va comptar amb l’assistència de més de 200 persones, entre alumnat i professorat de l’INS El Sui, l’INS Pla Marcell i l’INS M. Raspall de Cardedeu, i l’INS Vilamajor de Sant Antoni i Sant Pere de Vilamajor.
 

Darrera actualització: 9.06.2023 | 14:21