El projecte de "Reparació i manteniment de bicicletes per a dones" commemora el Dia Internacional de la Dona

Dimarts, 8 de març de 2022 a les 13:50

Avui, amb motiu del Dia Internacional de les Dones, les alumnes que formen part del curs de Reparació de bicicletes per a dones, del Servei de Formació i Ocupació de l'Ajuntament, han participat d'una pedalada per Cardedeu per donar visibilitat al projecte.

Les participants, acompanyades del tècnic formador Raül Falconero de l'empresa Cycling No Limit, han penjant pancartes i decorat les bicicletes per iniciar el recorregut des de La Mongia fent diverses parades per tot Cardedeu. Durant el trajecte han aprofitat per a repassar diversos conceptes tècnics.

Cardedeu Vital també s’ha sumat a la pedalada, acompanyant les alumnes amb un parell de tricicles elèctrics especialment adaptats que utilitzen en el projecte En bici sense edat, consistent en l'organització de passejades adreçades a persones grans i amb mobilitat reduïda.

El Servei de Formació i Ocupació de l’Ajuntament de Cardedeu treballa per incrementar la presència de dones en cursos professionalitzadors tradicionalment masculinitzats. Des de la Mongia, s’anima a les dones a trencar amb els estereotips de gènere.

Darrera actualització: 08.03.2022 | 15:05

Imatges