Maria Andreu Duran (Junts)

andreudm@cardedeu.cat

4a Tinenta d'Alcaldia

Regidories

  • Educació
  • Cultura i Patrimoni
  • Promoció de la Llengua Catalana

Titulada superior en Música i Doctora en Ciències de l'Educació, actualment està jubilada, després de treballar més de 38 anys com a professora de música. 

El seu àmbit de recerca ha estat, i és, sobre com l'aprenentatge de la música repercuteix en la formació integral de les persones. Ha participat com a experta en congressos, i ha publicat articles i capítols de llibres en aquest sentit. També ha publicat material pedagògic musical. En l'actualitat, pertany al grup de recerca GREAM, vinculat a la Universitat Autònoma de Barcelona. 

Ha impartit docència a l'Escola Thau; a El Brot, primer centre català especialitzat en alumnes amb dislèxia; ha format part de la cooperativa Escola de Música del Palau durant 15 anys; va ser professora i directora del Conservatori de Vilanova i la Geltrú; ha estat 25 anys professora a l'Institut Escola Artístic Oriol Martorell, únic centre públic on s'integra els estudis de música i dansa amb la primària i la secundària, portant a terme diferents coordinacions; també ha impartit classes a futurs mestres a la Universitat Autònoma de Barcelona i a la Universitat Internacional de Catalunya. 

Va ser tècnica responsable dels Ensenyaments de Música del Departament d'Educació, des del setembre de 2011 a l'agost de 2018. 

Paral·lelament, la seva vida ha estat vinculada al teatre, component música i espais sonors per diverses obres teatrals, i portant la producció i promoció d'obres de teatre. D'això, no s’ha jubilat. 

La seva passió són els ensenyaments artístics, el teatre, la música i la cultura popular. Forma part de la Coral Cardedeuenca i col·labora, sempre que li ho demanen, amb entitats culturals de Cardedeu. 

Segons Andreu: “Soc independentista perquè m'ho diu el cor i la raó. Tinc la certesa que hem de ser lliures per a créixer com a poble”.

https://sites.google.com/view/maria-andreu

Dedicació 75% Retribució anual bruta: 30.450€

Darrera actualització: 24.11.2023 | 12:07