Xavier Orozco Delclòs (Junts)

orozcodx@cardedeu.cat

1r Tinent d'Alcaldia

Regidories

  • Desenvolupament de l'Organització
  • Relacions Institucionals
  • Solidaritat i Cooperació

Biografia

Xavier Orozco és Psicòleg de les Organitzacions per la Universitat de Barcelona; PDG – Diplomat en Direcció General per IESE -Universitat de Navarra; Màster en Direcció de Recursos Humans per la Universitat Politècnica de Madrid; i coach sènior professional per l’Associació de Coaching Executiu i Organitzatiu (AECOP) i pel Consell Europeu de Mentoria i Coaching (EMCC)

Fundador de Bravo & Orozco (Executive Search) i de BOSEL (Desenvolupament d’Equips de Direcció), al llarg de la seva trajectòria professional ha tingut diverses responsabilitats al Grup Myrurgia fins a ocupar la direcció general.

Especialista en transformació de les persones i organitzacions i en el desenvolupament de plans estratègics, Orozco és fundador d’Organic Actions i Transphology Int’l Center i cocreador i professor del Màster en Lideratge Orgànic i Transfologia.

Forma part de Consells d’administració de diverses empreses. Mediador.

A nivell associatiu, ha estat President de la Creu Roja de la Joventut de Catalunya i d’Espanya; Secretari General del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, i regidor de l’Ajuntament de Cardedeu durant 7 anys.

Actualment, és Coordinador General de l’ONG AcidH, que s’ocupa d’acompanyar al llarg de la vida a persones amb intel·ligència límit.

Dedicació: 80% Retribució anual bruta: 46.400 €

Darrera actualització: 24.11.2023 | 12:00