Com moure's per Cardedeu

A Cardedeu, en bici i a peu. I si condueixes, a poc a poc.

Bus urbà de Cardedeu (BUC)


Facilita el desplaçament per tots els barris del municipi prioritzant la proximitat de centres escolars, zones comercials i principals equipaments els dies feiners amb una freqüència de mitja hora. Els horaris, parades i recorreguts, així com la informació dels títols vàlids, es pot consultar a l'enllaç adjunt.

Bicicleta


Carrils bici
Anar en bici és fàcil i segur a Cardedeu. Hi ha una xarxa de  més de 7 km de carril bici urbà. Totes les escoles i instituts, així com els equipaments culturals i esportius, estan connectats a la xarxa de carrils bici.
→ La Bicicleda, l’aparcament segur de bicis
Aparcament segur de bicicletes. Hi ha tres BICICLEDES: a l’estació de tren, a la Plaça de Joan Alsina (l’Estalvi) i al GiM10.

Cotxe: zona vermella


Permet estacionar gratuïtament els vehicles durant un màxim d'una hora i mitja (excepte a l'av. Jaume Campmajor, on s'hi pot aparcar durant tres hores). L'horari de vigilància de zona vermella és de 9 a 13.30 h i de 16.30 a 20.30 h, i cal indicar l'hora d'arribada. L’Ajuntament disposa d’uns rellotges horari que es poden aconseguir a l’OAC. Hi ha quatre màquines per anul·lar les multes: al Mercat municipal, davant la Biblioteca, a la Policia Local, i davant el Casal de la Gent Gran.

Més informació de la zona vermella a l'enllaç adjunt.

Darrera actualització: 13.04.2023 | 12:45
Darrera actualització: 13.04.2023 | 12:45