Recollida de voluminosos a domicili: trastos vells i andròmines

En què consisteix? 
El servei gratuït de recollida de mobles i trastos a domicili és un servei concedit per l'Ajuntament mitjançant l'empresa municipal C10 que realitza el servei quan el volum o les característiques dels voluminosos fan difícil als particulars el seu trasllat a la deixalleria. La recollida es fa 2 cops per setmana: dimarts i dijous.

Qui ho pot demanar?
Qualsevol ciutadà de Cardedeu. El servei és gratuït i està destinat exclusivament a particulars. No es presta a indústries ni a establiments comercials.

Com es demana?
Cal trucar prèviament indicant l'adreça i el que s'ha de recollir al telèfon 673 83 90 95. La recepció de trucades està operativa les 24 hores del dia. Després d'haver avisat telefònicament cal deixar l'andròmina la nit anterior al dia de recollida acordat per telèfon.
Cal recordar que deixar trastos i andròmines al carrer encara que sigui arran de les àrees de contenidors, està recollit com una falta punible a les ordenances municipals que regulen l'ús de la via pública. A part del cost econòmic evitable de recollida extraordinària d'aquests voluminosos no previstos, aquesta mana pràctica danya la salubritat, la mobilitat i l'aspecte de l'espai públic, que és de tots. 

Fer-ho bé 
- Fer servir canals de reaprofitament de mobles i electrodomèstics que ja no volem, però encara es poden fer servir  
- Dur els voluminosos (trastos, andròmines...) a la deixalleria. Cada visita suma per arribar a gaudir del descompte anual de la Taxa d'Escombraries que s'ofereix ensenyant el carnet de la deixalleria. Vegeu-ne condicions a http://www.cardedeu.cat/public/ambits/medi-ambient/targeta-de-la-deixalleria
- Telefonar al  673 83 90 95 "Servei de recollida de voluminosos" per poder deixar controladament els voluminosos que ja no volem. 

Darrera actualització: 4.01.2023 | 14:21