Mapa de contenidors

L’Ajuntament de Cardedeu ha elaborat un plànol amb la ubicació de totes les àrees de recollida selectiva i dels contenidors d’oli, tèxtils, piles i les minideixalleries de Cardedeu.

Consulteu aquí el mapa de contenidors, fet sobre la base de la plataforma web INSTAMAPS de l’Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya.

El mapa té 5 capes diferenciades per colors on es mostren els contenidors i les àrees de recollida selectiva: piles, oli, selectiva, minideixalleries i roba, que es poden activar i desactivar clicant a la icona verda de ‘capes’. Quan es clica sobre cada un dels punts s’indica el tipus de contenidor i el barri on està situat. En el cas de les àrees de selectiva, inclou la tipologia de contenidors que té cada àrea, i a les minideixalleries també mostra què s’hi pot dipositar.

La plataforma permet canviar la configuració del mapa modificant la capa del fons (per exemple, posant una fotografia aèria) i té diverses utilitats d’exportació de la informació. A més, si es consulta amb el mòbil, detecta la ubicació i localitza els contenidors i àrees més properes.

Darrera actualització: 26.01.2024 | 10:30
Darrera actualització: 26.01.2024 | 10:30