Aquest divendres 15 de juliol comença la recollida de residus porta a porta 

Dimecres, 13 de juliol de 2022 a les 12:00

Fins dijous 14 es pot recollir el kit (cubells i materials informatius) a la Tèxtil Rase, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h. A partir de divendres 15, s’habilita l’Oficina del Porta a Porta a la planta baixa de l’ajuntament, de dilluns a divendres de 9 a 14 h. La primera recollida serà d’orgànica i paper de la zona groga el mateix divendres 15, que ha de treure el cubell la nit abans.

La recollida de residus porta a porta comença aquest divendres 15 de juliol amb la recollida diürna de fracció orgànica i paper de la zona groga. Aquests habitatges hauran d’haver tret els cubells a la porta de casa la nit abans, entre les 22 h i les 6.30 h.

Pel que fa la zona blava, s’estrena el dissabte amb les fraccions d’orgànica i d’envasos. En aquest cas, cal deixar el cubell el mateix dissabte entre les 20 i les 21.30 h, ja que la recollida és nocturna.

Quant a la zona verda, la recollida porta a porta també és nocturna i comença el diumenge amb les fraccions d’orgànica i envasos. Els habitatges hauran d’haver deixat en cubells el mateix diumenge entre les 20 i les 21.30 h a la porta de casa. 

El kit del porta a porta (cubells, bosses compostables, clauer d’accés a l’àrea d’emergència i material informatiu) es pot recollir fins el dijous 14 de juliol a la Tèxtil Rase, de 9.30 a 13.30 h i de 16 a 20 h.

A partir de divendres 15, la planta baixa de l’ajuntament serà l’Oficina del Porta a Porta, on tothom qui no hagi pogut recollir el kit s’hi podrà adreçar. L’horari és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h. Durant el mes de setembre, també estarà oberta la tarda dels dijous, de 16 a 19 h. L’Oficina del Porta a Porta també serà el punt d’informació durant les primeres setmanes d’implantació del nou servei. 

El Consorci per a la gestió de residus del Vallès Oriental és l’ens delegat de prestar el servei de recollida de residus porta a porta de Cardedeu. Per saber els residus que cal treure i el dia de recollida, cal consultar el calendari corresponent a cada zona que s’ha lliurat en forma d’imant amb el kit porta a porta, o bé consultar el web del porta a porta www.cardedeu.cat/porta-a-porta on s’hi pot trobar tota la informació relativa al servei.

La informació també està disponible a través de l’aplicació mòbil, l’enllaç de la qual s’ha rebut per correu un cop recollit el kit. Amb aquesta aplicació, a més de trobar-hi informació relativa al servei, es poden rebre i comunicar incidències del porta a porta i, ben aviat també es podrà sol·licitar accés als contenidors de tèxtil sanitari (bolquers nadons i gent gran, animals de companyia) així com accés superior a l’àrea d’emergència.

Les xifres

  • Fins a la tarda de dilluns s’havien repartit un total de 5.835 kits, que representen el 77,38% del total (7.541 unitats).
  • Més de 4.000 persones han assistit a les sessions informatives del porta a porta organitzades per l’Ajuntament de Cardedeu.
  • S’han fet 14 sessions públiques informatives amb objectiu explicar les motivacions i el funcionament del nou sistema de recollida de residus. A més, s’han fet formacions, reunions i visites informatives a establiments comercials i empreses, amb representants de menjadors escolars, personal de neteja d’equipaments municipals i personal municipal.

Per a més informació i consultes:
portaaporta@cardedeu.cat
674 60 10 77 

Darrera actualització: 15.07.2022 | 10:20