Dinamització del comerç local

Més de 300 establiments comercials i de serveis donen vida al nostre municipi. Comerços que combinen tradició i modernitat i que segur que donen resposta a les vostres necessitats.

Repartits pels diferents barris de la vila configuren els diferents eixos comercials Cardedeu, podem trobar un comerç viu, ric i plural amb serveis qualificats que té tots els ingredients per gaudir comprant.

Passejant pels carrers trobareu una oferta comercial rica i variada, on el tracte humà i l'entorn es converteixen en els seus principals valors.

Des del CSETC es dona suport, des de diferents vessants, al comerç del municipi amb l'objectiu de millorar la viabilitat, amabilitat i competitivitat dels establiments comercials i de serveis de la vila oferint-los assessoraments, formació, campanyes i activitats per enfortir el centre comercial urbà de de la Vila..

  • Suport a l’associacionisme comercial de la Xarxa Comerç Cardedeu.
  • Informació i assessorament als comerciants sobre implantació i promoció comercial, ajuts i subvencions i normativa.
  • Juntament amb la Xarxa Comerç Cardedeu, impulsem campanyes i activitats de dinamització comercial.
  • Formació orientada a l'actualització de coneixements per a la modernització de l'activitat comercial.

Cardedeu compta amb una associació de comerciants: la Xarxa Comerç Cardedeu que vetlla per la promoció del comerç a Cardedeu i dona suport als diferents establiments associats. Implicada en la vida social de la vila, la Xarxa Comerç Cardedeu organitza diverses activitats de dinamització comercial i col·labora en molts altres actes del municipi.  Podeu contactar-hi a xarxacc@gmail.com.

Contacte CSETC

T. 93 844 43 02
info@csetc.cat

Darrera actualització: 15.09.2022 | 14:35
Darrera actualització: 15.09.2022 | 14:35