Jornada per compartir el projecte Cardedeu Coeduca

Dimecres, 30 de maig de 2018

El jardí del Museu acollirà el 9 de juny una trobada per compartir aquest projecte pioner a Catalunya que integra tota la comunitat educativa des de les escoles bressols, centres de primària i els instituts.

Es tracta d'una jornada per compartir amb tota la ciutadania el projecte integral de coeducació desenvolupat als centres educatius de Cardedeu, que estan liderant conjuntament la cooperativa l'Esberla, l'Associació CoeducAcció i Fil a l'agulla, amb el suport de la Diputació de Barcelona. El projecte Cardedeu Coeduca és pioner a Catalunya per la seva transversalitat, durada i enfocament. Coeducar significa educar incorporant la diversitat de gènere, reconeixent l'aportació social i cultural de dones i homes i integrant els valors de cura, respecte i empatia per desconstruir les condicions socials i culturals que fomenten la desigualtat, avançant cap a una societat més justa i lliure. Així, des del projecte, es fan intervencions, formacions, tallers i trobades tant als centres educatius de bressol, primària i secundària del municipi.

El programa de la jornada:

• De què va el Coeduca? Us l'expliquem
A càrrec d'Esberla, Fil a l'agulla i CoeducAcció

• Xerrada "El sistema sexe-gènere i el rock&roll"
A càrrec de Miquel Missé, sociòleg i escriptor català, activista pels drets del col·lectiu transgènere i transexual

• Els i les protagonistes parlen
Tertúlia amb joves, famílies i professorat dels centres participants per compartir experiències, opinions i necessitats de futur.

• Somiem la Coeducació a Cardedeu
Creació de la Taula de treball de Coeducació de Cardedeu

• Concert de cloenda amb l'actuació de Clara Peya

Darrera actualització: 31.07.2018 | 12:50