Com arribar-hi

La vila de Cardedeu està situada a la comarca del Vallès Oriental. A només 37 km de Barcelona i a 7 de la capital de comarca (Granollers), gaudeix de bones vies de comunicació - la línia fèrria de Barcelona a Portbou, l'enllaç amb l'autopista AP7, la carretera comarcal C-251 i les locals a Cànoves, Dosrius i la Roca - que permeten un fàcil accés i apropen el municipi a les principals poblacions de l'entorn.

El terme municipal de Cardedeu limita amb les poblacions veïnes de Cànoves al nord, Sant Pere de Vilamajor al nord-est, Sant Antoni de Vilamajor a l'est, Llinars al sud-est, la Roca del Vallès al sud-oest i les Franqueses del Vallès a l'oest.

Com arribar-hi

amb cotxe:
AP7 - Sortida 12
Carretera comarcal C-251

amb tren:
Parada a la línia 2 de Rodalies - Barcelona, de Sant Vicenç de Calders a Maçanet - Massanes.

amb bus:
- de Barcelona (Fabra i Puig) a Vilamajor
- de Granollers a Santa Fe del Montseny
- Bus nocturn N-73 de Barcelona (Ronda de Sant Pere) a Sant Celoni.

-Bus Línia 405 (Sagalés Shopping Bus). Admet el trajecte fins a Barcelona (i tornada) amb tarifa integrada. Sortides des de l'estació de tren de Cardedeu, pas per la Roca Village i arribada a l'Estació del Nord (i sentit invers). Avís: Recomanable portar la targeta de tarifa integrada, ja que el bitllet simple per a adult costa 12 € anada  i 18 € anada i tornada.  Recorregut i horaris  ENLLAÇ 

Darrera actualització: 21.10.2022 | 09:57
Darrera actualització: 21.10.2022 | 09:57