Febrer 2023

Les regidores llegeixen un text reivindicatiu en commemoració del Dia Internacional dels drets de les done

El projecte de difusió i museïtzació del camp d'aviació d'Alfou, d'entre els punts destacats

Abans de començar la sessió del mes de febrer, en commemoració del Dia Internacional dels drets de les dones, les regidores fan lectura d'un text reivindicatiu. Seguidament, l'alcalde declara oberta la sessió.

Un dels primers punts és relatiu a l'aprovació provisional de la modificació puntual del POUM, concretament a les masses arbrades en sòl urbà, número 27. Aquest punt s'aprova per majoria dels assistents, amb les abstencions de PSC i Ciutadans.

Dins la temàtica d'urbanisme, també s'aprova provisionalment i per unanimitat la modificació del POUM, número 26, de canvi de qualificació a sistema d'equipaments comunitaris.

L'Ajuntament de Cardedeu també aprova per unanimitat en aquest ple un conveni de col·laboració intermunicipal per fomentar l'estudi, la documentació, la difusió i la museïtzació, si s'escau, del camp d'aviació d'Alfou.

El següent punt del dia, en referència a la proposta de la jutgessa de pau titular de Cardedeu, s'aprova per majoria absoluta, amb les abstencions de Junts i l'absència en aquest punt de la regidora Verònica Vidal.

En el capítol de mocions, En Comú Podem presenta una moció sobre la il·legitimitat i il·legalitat dels tribunals franquistes i de condemna institucional de les sentències del Tribunal de orden público. És aprovada per unanimitat

Darrera actualització: 26.02.2024 | 10:50
Darrera actualització: 26.02.2024 | 10:50