Any 2023

Ple ordinari 26 d'octubre

Moció per la creació d'una taxa que gravi els grans operadors postals per l'estacionament a la via pública, que presenta el grup municipal de la CUP de Cardedeu. No prospera per majoria absoluta dels assistents. Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció de suport a Palestina i de condemna de l'ocupació i l'apartheid israelià, que presenta el grup municipal de la CUP de Cardedeu. No prospera per majoria absoluta dels assistents.   Vots a favor de la CUP i ERC. Vots en contra de PSC, Junts, Gent pel Canvi.

Moció per la implementació de comunitats energètiques a Cardedeu, que presenta el grup municipal d'ERC. Aprovada per unanimitat.

Moció per a impulsar la revisió del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal, que presenta el grup municipal de Junts per Cardedeu. Aprovada per majoria absoluta. Amb els vots a favor de PSC, Junts i Gent pel Canvi i els vots en contra d'ERC i CUP.

Ple 27 d'abril de 2023

Moció per la millora del porta a porta, que presenta el grup municipal de Ciutadans.  Aquesta moció no ha prosperat per majoria absoluta dels assistents, amb els vots a favor del PSC, Junts i Ciutadans; els vots en contra d'ERC, CUP i EcP i l'abstenció de GpC.

Ple 23 de febrer de 2023

Moció sobre la il·legitimitat i il·legalitat dels tribunals franquistes i de condemna institucional de les sentències del Tribunal de orden público, que presenta el grup municipal de En Comú Podem. S'aprova per unanimitat

Ple 26 de gener

Moció per exigir inversions pendents i millores al sistema de rodalies. Presenten ERC, CUP i ECP. Aprovada per majoria absoluta, amb les abstencions de PSC i Ciutadans.

Darrera actualització: 8.01.2024 | 15:41
Darrera actualització: 8.01.2024 | 15:41