|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Entitats

AMPA IES El Sui

L'AMPA és una entitat, sense afany de lucre, que agrupa els pares i mares dels alumnes de l’Institut EL SUÍ amb l’objectiu de contribuir a millorar, en la mesura de les nostres possibilitats, l’educació que reben els nostres fills i filles.

És per això que cal:

 

1-     Incentivar una major participació dels pares i les mares a la gestió del centre.

2-     Fer d’interlocutor entre les famílies i el professorat i l’equip directiu, en temes que interessen, preocupen o afecten a les famílies, tant a nivell de funcionament del centre com sobre el món de l’educació en general.

3-     Transmetre fidelment les queixes, suggeriments, agraïments i felicitacions que ens feu arribar als professors i equip directiu del centre.

4-     L’AMPA forma part del Consell Escolar de Centre, que és el seu màxim òrgan de govern.

5-     Fer visible el centre a la població de Cardedeu, muntant parada a la Mostra d’Entitats i a la Fira de Sant Isidre.

6-     L’AMPA també forma part del Consell Escolar Municipal, de la Xarxa d’Infància i Adolescència així com de la Comissió Municipal de Mobilitat i Millora Urbana.

7-     L’AMPA és membre de la FaPaC (Federació d’Associacions de Pares d’Alumnes de Catalunya), rebent i distribuint la seva informació.

8-     Concertem preus i descomptes especials per als nostres associats per la compra de llibres de text o per al manteniment i reparació dels ordinadors portàtils de l’institut.

9-     Ajudem a les mares de la comissió de reciclatge de llibres de text.

10- Gestionem la compra, manteniment i lloguer de les taquilles de l’institut.

11- Gestionem, en col·laboració amb la direcció del centre, la biblioteca de l’institut.

12- Gestionem el menjador de carmanyola.

13- Ajudem als pares a l’organització de la part lúdica de l’Acte de Graduació

14- Sol·licitem subvencions a diverses entitats públiques per a la millora i organització d’activitats i serveis del centre.

 

Ens reunim el segon dimecres de cada mes a les 21:00 hores.

 


Dades de contacte
Penyafort, s/n
Cardedeu · 08440
a/e: ampaelsui@gmail.com
Telèfon: 93 844 43 22
Persona de contacte: Montserrat Garcia Pi

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: