|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Comunicació d'incidències a la via pública

L'Ajuntament de Cardedeu posa a disposició de la ciutadania una aplicació per comunicar incidències a la via pública de manera ràpida i senzilla a través del telèfon mòbil. Així, qualsevol persona que detecti alguna anomalia a carrers, places, parcs o jardins, la pot comunicar de manera immediata al consistori, i fins i tot, s'hi pot adjuntar una foto.

L'aplicació funciona únicament des d'un dispositiu mòbil (no amb ordinadors de sobretaula o portàtils, ni amb tauletes). És geolocalitzada i, per tant, és necessari tenir el sistema de localització activada per identificar la ubicació de la incidència.

Està desenvolupada a través de SITMUN, la plataforma centralitzada d'informació geogràfica de la Diputació de Barcelona. És una eina web, i per tant és lliure i oberta i no depèn de plataformes tancades.

Per utilitzar-la, només cal accedir a l'enllaç de descàrrega i a l'enllaç directe al dispostiu situat al costat d'aquestes línies. Recomanem llegir el manual d'ús.

Cal fer servir l'aplicació per comunicar incidències (manteniment, reparacions a l'espai públic, etc). Per fer propostes de millora cal fer servir el canal de presentació d'instàncies, ja sigui via telemàtica (seu electrònica) o bé de manera presencial.

Amb l'obertura de l'aplicació a la ciutadania, s'optimitzarà el manteniment municipal de l'espai públic, i al mateix temps es fa corresponsables del zel i la millora dels nostres carrers i places a tothom.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: