|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Govern Obert

Dijous, 3 d'abril de 2014

Xerrada-debat sobre la transparència i la informació pública

Primera sessió participativa del Govern Obert. Els resultats contribuiran a l'elaboració del nou Reglament.
Dins el nou model de Govern Obert que ha engegat l'Ajuntament de Cardedeu es realitzaran dues xerrades-debat, sessions obertes a tota la ciutadania, a les quals es tractaran els principals temes del nou model. La primera serà el dilluns dia 7 d'abril a les 19.30 h a la Tèxtil Rase, i tractarà de la Transparència i Informació Pública. La sessió començarà amb la intervenció de Teresa Puig, experta en polítiques de participació municipals, i posteriorment hi haurà un debat a l'entorn de què podria fer Cardedeu per millorar en aquest àmbit.

Els resultats del diàleg es recolliran en un document que contribuirà a l'elaboració del nou Reglament i la implementació del Govern Obert a Cardedeu.

La segona xerrada serà el dia 29 d'abril i tractarà sobre Les diferents formes de participar a la vila. Per això es comptarà amb la participació de Fernando Pindado, advocat i expert en polítiques públiques i qualitat democràtica.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: