|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Govern Obert

Dijous, 24 d'abril de 2014

Xerrada-debat sobre la participació

Segona sessió participativa del Govern Obert. Els resultats contribuiran a l'elaboració del nou Reglament.
El nou model de Govern Obert que ha engegat l'Ajuntament de Cardedeu preveu realitzar dues xerrades-debat, sessions obertes a tota la ciutadania, a les quals es tractaran els principals temes del nou model. Dimarts dia 29 d'abril, a les 19.30 h a la Tèxtil Rase es durà a terme la segona xerrada, que tractarà sobre Les diferents formes de participar a la vila. La sessió començarà amb la intervenció de Fernando Pindado, advocat i expert en polítiques públiques i qualitat democràtica, i posteriorment hi haurà un debat a l'entorn de què podria fer Cardedeu per millorar en aquest àmbit.

Els resultats del diàleg es recolliran en un document que contribuirà a l'elaboració del nou Reglament i la implementació del Govern Obert a Cardedeu.

La primera sessió, centrada en la Transparència i la Informació Pública, va celebrar-se dilluns dia 7 d'abril, i va comptar amb la intervenció de Teresa Puig, experta en polítiques de participació municipals.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: