|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Dijous, 3 d'abril de 2014

Visita d'obres a la carretera de Cànoves

Les obres segueixen els terminis previstos.
El diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Marc Castells, ha visitat aquest matí les obres de millora de la carretera BP-5108 de Cardedeu a Cànoves, que està realitzant la Diputació de Barcelona. Aquestes obres, que tenen un pressupost d'execució de 2,5 milions d'euros, està previst que acabin a finals del mes de juny, ja que les tasques avancen segons els terminis previstos.

En aquesta visita el diputat d'Infraestructures, Urbanisme i Habitatge, Marc Castells, l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, l'alcalde de Cànoves i Samalús, José Luis López, Joan Pinós, regidor de Via Pública, Obres i Serveis i altres responsables de l'Àrea de Territori i Sostenibilitat, han pogut comprovar l'estat d'execució de les obres, que estan comportant alteracions en la circulació dels vehicles, especialment en sentit Cardedeu - Cànoves.
La remodelació total de la carretera inclou el tram comprès entre la rotonda de la plaça de la Porta Oberta de Cardedeu i la intersecció amb la carretera de Cànoves a Sant Antoni de Vilamajor (BP-5107). El projecte contempla l'ampliació de la calçada amb 2 carrils de 3 metres i vorals d'1 metre, i la construcció de quatre rotondes que faran reduir la velocitat dels vehicles i permetran millorar la fluïdesa i seguretat d'una zona molt transitada per vehicles agrícoles. El projecte contempla també la millora dels revolts per fer-los més segurs, l'adequació i millora de la senyalització i de les proteccions, i la integració ambiental.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: