|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Formació i ocupació

Divendres, 28 de juny de 2013

Vint-i-nou alumnes acaben els PQPI-PTT que s'han fet a la Mongia durant l'edició 2012/2013

Els cursos es tornen a oferir el proper curs 2013/2014.
Un centenar de persones van assistir ahir a l'acte de cloenda dels cursos dels Programes de qualificació professional inicial- Pla de transició al treball (PQPI-PTT) que s'han fet aquest any a la Mongia, entre alumnes, mestres, representants d'empreses on han fet les pràctiques, representants de les administracions, i familiars i amics.

Durant l'acte es van repartir diplomes i orles als alumnes, certificats a les empreses, i es va projectar un powerpoint i vídeos resumint el curs i l'experiència viscuda pels nois i noies participants als PQPI-PTT. Van assistir a l'acte Melcior Arcarons, director general de Formació Professional i Ensenyaments de Règim General (Generalitat), Jaume Hill, coordinador dels PQPI-Pla de Transició al Treball (Generalitat), Dolors Castro, coordinadora Territorial de Formació Professional (Generalitat), Joan Josep Alonso, tècnic d'Educació Àrea d'Atenció a les Persones (Diputació), Montse Montals, cap de secció de suport a la gestió de centres i serveis (Diputació), així com l'alcaldessa Calamanda Vila i la regidora d'Ensenyament Magda de la Maza.

Cal mencionar l'èxit d'aquesta edició, en la qual 12 alumnes faran cicles formatius de grau mig el proper any, 14 alumnes faran Mòdul C per obtenir la ESO i s'han produït 4 insercions laborals.

Enguany s'han ofert dos perfils professionals de PQPI-PTT a Cardedeu: el d'auxiliar en muntatge d'instal·lacions elèctriques, aigua i gas, amb 16 alumnes, i el d'auxiliar en activitats d'oficina i en serveis administratius generals, amb 13 alumnes. Els dos cursos es tornen a oferir el proper curs 2013/2014.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: