|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimecres, 24 d'octubre de 2012

Una setantena de participants en la 3a Nit de l'Emprenedor

Aquesta edició s'ha centrat en la captació i fidelització de clients, amb especial interès en el 2.0
Divendres es va celebrar la tercera Nit de l'Emprenedor al Centre Cultural, amb convidats que van participar al debat, i assistents que el van enriquir amb les seves aportacions.

Es va parlar de la importància de tenir clar qui són els nostres clients i els factors que intervenen en la decisió de compra, així com de quina és la percepció que tenen els clients dels nostres productes/serveis. Això ens ajudarà a posicionar-nos en el mercat. També es va destacar que els clients són els que faran créixer el negoci, ja que en són els principals prescriptors. Un altre dels temes que es va tractar va ser l'evolució de la botiga física cap a la botiga on line i la barrera entre off line i on line.

Al llarg del debat els assistents van intervenir amb preguntes i apunts sobre els diferents temes, i la jornada es va poder seguir també pel Twitter, ja que tant els convidats com alguns dels assistents van anant fent tuits amb l'etiqueta #3NitEmprendors.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: