|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dimecres, 14 de maig de 2014

Trobada de coordinació entre Mossos d'Esquadra i les Policies Locals del Vallès Oriental a Cardedeu

En el marc de la coordinació entre cossos policials, el darrer divendres 9 de maig es va fer una trobada de coordinació de comandaments superiors del cos de Mossos d'Esquadra i les Policies Locals del Vallès Oriental, organitzada per la Policia de Cardedeu.

Aquestes trobades, que solen celebrar-se cada sis mesos, serveixen per a exposar temes de seguretat comuns i cercar protocols de treball per a perfeccionar l'atenció ciutadana i la seguretat als municipis de la comarca. Tanmateix, en algun d'ells s'exposa un tema monogràfic d'interès professional.

En aquest sentit i amb la participació de 31 comandaments superiors dels cossos policials esmentats, a part de les coordinacions ordinàries, es va tractar la mediació com a tema d'abast monogràfic.

Abans de començar la sessió de treball, l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, va donar la benvinguda als assistents, i va destacar la bona dinàmica de treball conjunt en benefici del ciutadà que suposen aquestes trobades.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: