|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Mobilitat

Divendres, 14 de setembre de 2018

Trasllat d'una parada nord del bus urbà per afavorir la puntualitat del servei

El canvi d'ubicació de la parada 9 permetrà escurçar el recorregut. Aquesta tardor s'instal·laran pantalles a la zona de l'estació que informaran de la previsió d'arribada del bus urbà, dels busos interurbans i del nitbus.

A partir del dilluns 17 de setembre la parada número 9 del bus urbà (BUC), situada a l'avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, es trasllada al carrer Tres Torres i canvia de nom, a partir d'ara "Dominics - El Sui".

El canvi de parada suposarà escurçar el recorregut del BUC, passant pel carrer Tres Torres per enllaçar amb l'avinguda Vilamajor. Aquesta és una de les mesures implantades per afavorir la puntualitat del servei. Amb el mateix objectiu, properament s'instal·larà una monitor a la parada del BUC de l'estació, amb informació dinàmica de la previsió d'arribada del bus urbà. També es col·locarà una pantalla a la sortida de l'estació de tren on, a més de les previsions d'arribada del BUC, es mostrarà informació del servei de rodalies de Renfe, dels busos interurbans com el de Granollers- Sant Celoni o el nitbus, entre d'altres.

Aprofitant el canvi de recorregut del BUC, la parada 8 passarà a dir-se "Gim10-Raspall" (fins ara "Piscina - IES").

Recordem que, des de principis d'any, el vehicle que fa el servei de bus urbà és més gran i hi poden viatjar fins a 44 persones per donar resposta a la demanda de l'alumnat dels instituts a les entrades i sortides dels centres escolars. El bus actual és un model urbà de pis baix amb rampa d'accés.

Totes aquestes mesures de millora formen part de la promoció de la mobilitat sostenible i segura i, especialment, de l'ús del bus per desplaçar-se pel municipi. El servei de BUC està integrat a l'ATM, i facilita el desplaçament per tots els barris del municipi prioritzant la proximitat de centres escolars, zones comercials i principals equipaments, els dies feiners amb una freqüència de mitja hora.

Els títols vàlids del BUC són:
  • Bitllets senzills i bitllets integrats ATM
  • T-16: per a nens i nenes de 4 a 16 anys
  • S1: títol multipersonal de 10 viatges
  • T-C10: targeta social de deu viatges. Se'n poden beneficiar les persones en situació d'atur, les persones amb un grau de disminució igual o superior al 33% així com les persones que les acompanyin, els majors de 65 anys, les famílies monoparentals i les famílies nombroses. En tots els casos cal estar empadronat a Cardedeu.
  • Carnet T-C10 100% subvencionat: per a persones jubilades que cobrin una paga igual o inferior al salari mínim interprofessional. Es pot adquirir a l'OAC prèvia presentació de documentació. Cal estar empadronat a Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: