|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Medi ambient

Dijous, 10 de setembre de 2015

Tractament contra el fong de secada en coníferes

El 21 i 22 de setembre.
Les nits del 21 i 22 de setembre es duran a terme tractaments contra el fong de secada en coníferes. Es farà en horari nocturn i amb els productes fungicides de matèria activa Metil-tiofanat 70%, amb número de registre 22044, i Forseti-Al 80%, amb número de registre 15907.

Es tractaran els carrers: Acàcies, av. Rei En Jaume, Esteve Barangé, av. de la Coma, Francesc Camprodon, Pau Gargallo, parc de la Font dels Oms, av. Vilamajor, parc dels Pinetons, plaça Joan Alsina, parc Clusellas i Teixé, parc de Bellavista, Sant Miquel, Molí dels Lledó, av. dels Països Catalans, Pau Casals, Mare de Déu de la Mercè, passeig de la Riera, pati de l'Esbarjo, Colon, Manolo Hugué, Montells, plaça Antoñita Fontova, Pau Gargallo i plaça de la Font trobada. També s'actuarà al cementiri, a l'escola Dolors Granés, al jardí del Museu Arxiu Tomàs Balvey i al pati del CSETC.

Per tal d'evitar molèsties, us recomanem que no deixeu obertes portes i finestres que donin al carrer.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: