|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dimarts, 31 de juliol de 2012

Tots els comerços del poble podran fer ús de les cartelleres publicitàries durant sis setmanes

Podran posar un anunci en dos períodes de tres setmanes. Ho podran fer no només els nous, sinó tots els comerços i serveis del poble.
L’Ajuntament ha aprovat l’ampliació de les condicions d’ús d’aquestes cartelleres. D’aquesta manera, tots els comerços i serveis instal·lats a Cardedeu podran fer ús de les cartelleres de “Cardedeu és comerç” durant sis setmanes (repartides en dos períodes) de manera gratuïta per tal que facin difusió i/o publicitat. Fins ara només ho podien fer els nous comerços i el període era de dues setmanes.

Els interessats ho han de demanar per escrit a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) en horari d’atenció al públic (de 9 a 14 h, i a partir del 15 de setembre, també els dimarts i dijous de 17 a 19.30 h). Un cop rebuda l’autorització, podran disposar de dos períodes de tres setmanes consecutives de les tres cartelleres, com a màxim, situades en els eixos comercials del municipi.

Podeu consultar les condicions d’ús al document adjunt.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: