|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Fires

Dijous, 15 de maig de 2014

Tot a punt per la Fira de Sant Isidre de Cardedeu - FICARD 2014

La inauguració serà aquest divendres a les 7 h.
La 31ena edició de la Fira de Sant Isidre de Cardedeu - FICARD començarà el divendres 16 de maig amb l'acte d'inauguració que tindrà lloc a les 7 de la tarda a l'estand de l'Ajuntament del recinte firal, i comptarà amb la presència de l'alcaldessa Calamanda Vila, el president de l'Associació de la Fira de Sant Isidre, Josep Maria Vilà, la secretària de l'Associació, Glòria Pascual així com les autoritats locals i comarcals.

Com ja és habitual, el protagonista principal de la Fira serà el bestiar, amb els concursos de bestiar boví i equí i la demostració d'obediència i agility de gossos. En destaca l'espectacle eqüestre "Symbiosis" a càrrec de Mirón Bococi, que es farà diumenge al matí. També hi tindran cabuda les activitats tradicionals i més consolidades com la desfilada de models, el concurs mundial de menjadors de borregos i la burricada, entre d'altres. Tampoc hi faltarà la Mostra gastronòmica, amb les degustacions que oferiran una desena de restaurants de Cardedeu i rodalies.

Aquest any, a més, emmarcat en la FICARD, se celebra la 1a Fira de Turisme Rural i Familiar a Cardedeu, on es podran visitar expositors del sector, i que permetrà assistir també a mostres de les activitats que realitzen, així com tallers de manualitats i circ. També hi haurà una cercavila de cançons tradicionals i tir amb arc. La Fira de Turisme Rural i Familiar estarà ubicada al Parc Pompeu Fabra, al costat de la pista coberta.

Pel que fa als expositors, se n'esperen més de 180 de la comarca i d'arreu dels països catalans, que oferiran productes i serveis per a tots els públics del divendres 16 al dilluns 19 de maig. Tot plegat emmarcat en l'entorn natural privilegiat dels parcs Pompeu Fabra i Pinetons.

El trenet turístic tornarà a passejar tothom qui ho desitgi pel municipi, i acostarà les persones que vulguin visitar la Fira dels barris fins al recinte firal.

La Fira de Sant Isidre de Cardedeu és un certamen ramader, agrícola i comercial amb activitats lúdiques complementàries. Està organitzada per l'Associació Fira de Sant Isidre amb la col·laboració de l'Ajuntament de Cardedeu.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: