|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Festa

Dimarts, 2 d'agost de 2011

Tot a punt per la Festa Major de Cardedeu

Del 12 al 15 d'agost.
La Festa Major de Cardedeu se celebra del 12 al 15 d'agost amb activitats i propostes de tot tipus per a tots els públics. Aquest any es podrà seguir al web www.festamajorcardedeu.cat, un espai a través del qual es podrà consultar dia a dia la programació, amb informació d'interès, i on es podran compartir continguts a les xarxes socials.

Els espais de Festa Major són:

  • El Garitu: plaça de Sant Corneli, plaça de les Flors de Maig i aparcament del carrer de Doctor Klein. Les paradetes gastronòmiques estan situades al costat del Garitu, a la carretera de Cànoves amb taules i cadires per poder-hi sopar.
  • El Polvorí: plaça de Sant Joan, plaça de Margarida Xirgu, carrer del Doctor Ferran, carrer de Baix i carrer de Josep Vilaseca.
  • La pista coberta: Parc Pompeu Fabra.

Punt d'informació de la Festa Major:
del 12 al 15 d'agost, a la plaça de l'Església
• de 2/4 de 12 a 2/4 de 2 del migdia i
• de les 6 de la tarda a les 9 del vespre
Hi trobareu entrades per als espectacles, tiquets per a la paella, programa oficial, informació general i punt de venda de material divers de la Festa Major.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: