|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Millora urbana

Dijous, 20 d'octubre de 2016

Renovació del clavegueram del Torrent Llibre

El pas sota la via del tren que uneix el Poble Sec amb l'aparcament sud del Mil·lenari estarà tallat al trànsit durant aproximadament dues setmanes.
A partir del 24 d'octubre el Consorci del Besòs-Tordera continuarà les obres de renovació del col·lector en alta paral·lel al Torrent Llibre, entre el pas sota la via del tren i l'aparcament públic del carrer Rosa Sensat (al sud de l'escola Mil·lenari). Aquesta actuació resoldrà els problemes d'inundacions de la zona en episodis de pluges, i solucionarà les afectacions que fa anys pateix el veïnat.

Les obres s'allargaran durant un mes aproximadament i s'executaran en dues fases:

Del 24 d'octubre al 6 de novembre: el pas sota la via del tren quedarà tallat al trànsit. Tant els vianants com les bicicletes hauran de travessar la via del tren pel pas de la carretera de Dosrius

Del 7 de novembre fins al final de l'obra: el carrer Rosa Sensat quedarà tallat al trànsit, i la zona central de l'aparcament públic estarà parcialment ocupada per les obres. Es podrà accedir a l'aparcament des dels carrers Mare de Déu del Pilar i Maternitat d'Elna; ambdós seran d'entrada i sortida de vehicles.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: