|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Policia Local

Dilluns, 4 de març de 2013

Protecció Civil de Cardedeu participa al Dia Internacional del Voluntariat de Protecció Civil

L'Associació de Cardedeu és una de les més veteranes de Catalunya.
Els voluntaris de Protecció Civil de Cardedeu han participat en la commemoració del Dia Internacional del Voluntariat de Protecció Civil que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Mollet del Vallès. A la jornada, que té com a objectiu donar-ne a conèixer el treball i l'estructura, hi ha participat 300 voluntaris de 47 associacions catalanes, entre les quals hi ha la de Cardedeu com una de les més veteranes.

La jornada va començar amb la presentació del programa de formació pel voluntariat de Protecció Civil que s'organitza a l'Escola de Bombers i Protecció Civil de Catalunya. A continuació es va parlar sobre la integració dels voluntaris en l'estructura de la protecció civil a Catalunya i l'operativa específica de la Generalitat de Catalunya. Posteriorment, els assistents van visitar la Unitat Mòbil de Protecció Civil (UMOPC) i els vehicles de les diferents Associacions de Voluntaris.

La inauguració de la jornada va anar a càrrec de la Directora de l'ISPC, Núria Aymerich, del director general de Protecció Civil de la Generalitat, Jordi Aurich, i del Regidor de Seguretat Ciutadana i Primer Tinent d'Alcalde de Mollet del Vallès, Josep Garzón Illana.

Imatges

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: