|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Festa

Dimecres, 1 d'agost de 2012

Programació de la Festa Major de Cardedeu 2012

Ja podeu consultar el programa de la Festa Major 2012
La Festa Major de Cardedeu, que se celebrarà de l’11 al 15 d’agost, ve farcida d’actes i activitats per a tots els gustos.

No hi faltaran els habituals de cada any, clàssics com els Entremesos del quinze, que reuneix les expressions de cultura popular i tradicional del municipi (sardanes, ball de bastons, diables i gegants), i la monumental paella d’arròs, així com les Vesprades i el ball i concert amb l’Orquestra Metropol.

Enguany es recupera el Concurs fotogràfic “Festa Major de Cardedeu 2012”, que es farà a través de la xarxa social Instagram (trobareu les bases al web www.festamajorcardedeu.cat), i l’actriu cardedeuenca Rosa Vila serà l’encarregada de fer el pregó.

La música també serà un element important en aquesta Festa Major: els grups Mesclat i Mazoni actuaran a l’escenari del Garitu, i la Fundación Tony Manero omplirà de música el Polvorí. La Festa Major s’acabarà de farcir amb tallers, activitats i espectacles de circ, dansa, teatre, country, música clàssica... Us convidem que consulteu el programa complet a l’arxiu adjunt per conèixer la programació en detall!

En aquesta ocasió la imatge gràfica i els elements de difusió els ha disenyat Juanjo Calvo Calvo, de l’estudi de l’empresa de disseny Telegrama, després de ser seleccionat per sorteig entre les candidatures presentades.


La festa a la xarxa

Aquest any també es podrà seguir la Festa Major de Cardedeu mitjançant el web www.festamajorcardedeu.cat, un espai a través del qual es podrà consultar dia a dia la programació, i també a Facebook (http://www.facebook.com/festamajorcardedeu i a Twitter (www.twitter.com/fmcardedeu); recordeu que podreu opinar i participar de la festa mitjançant l’etiqueta #fmcardedeu a les xarxes socials.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: