|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Desenvolupament local

Dijous, 4 de juliol de 2013

Presentació del programa "Reempresa" per conservar l'actiu empresarial

Dilluns 8 de juliol, a les 11 h, al CSETC.
L'acte de presentació i signatura del conveni pel programa Reempresa entre l'Ajuntament de Cardedeu, la Diputació de Barcelona i CECOT que tindrà lloc el dilluns 8 de juliol, a les 11 h, a la sala de formació del CSETC (c. Josep Vilaseca, 23).

Presentaran el projecte Reempresa l'alcaldessa de Cardedeu, Calamanda Vila, el  president delegat de l'Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Ferran Civil, i Joan Roca, i el president de la CECOT, Antoni Abad.

El Centre de Suport Empresarial i Tecnològic de Cardedeu (CSETC) implantarà el projecte Reempresa de conservació de l'actiu empresarial impulsat per la Diputació de Barcelona, CECOT i l'Ajuntament de Cardedeu. L'objectiu del projecte és afavorir la continuïtat i creixement de les empreses existents al territori.

Reempresa ofereix a empresari i empreses existents la possibilitat de traspassar el seu negoci a emprenedors i a d'altres empreses, sempre i quan els motius del traspàs siguin personals, jubilació o altres causes que no siguin fallida, concursals o vicis ocults en la viabilitat del negoci. Amb aquest projecte, els emprenedors de Cardedeu i de municipis veïns amb conveni amb el CSETC, tindran la possibilitat de donar continuïtat a un negoci existent de qualsevol sector (comercials, industrials, agrícoles i de serveis). El CSETC serà qui posarà en contacte ambdues parts.

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: