|  Mida text
Inici Imatge decorativa Àmbits Imatge decorativa Ajuntament Imatge decorativa Informació municipal Imatge decorativa Serveis i tràmits Imatge decorativa Oferta pública Imatge decorativa Guia del municipi Imatge decorativa Actualitat Imatge decorativa Cardedeu

Notícies Cultura

Divendres, 18 de gener de 2013

Presentació de la nova temporada del CeCuCa

Serà dimecres 23, i s'hi podran adquirir entrades amb el 50% de descompte.

El dimecres dia 23 de gener, a les 20 h es farà la presentació de la nova temporada del Centre Cultural de Cardedeu al mateix Cecuca (av. Rei en Jaume, núm. 118). L'acte anirà a càrrec de la Regidora de Cultura, Carme Mallorques, i l'equip tècnic de la regidoria de Cultura. A més comptarà amb la presència de diversos artistes que presentaran els seus espectacles (a part de les entitats col·laboradores):

-       Espectacle Acorar: Toni Gomilla

-       Espectacle Tu digues que l'estimes: Ramon Godino i Sílvia Forns, de la cia. Apunta Teatre

-       "Peyu" - espectacle Planeta I-Neptú

-       representant de la Sala Flyhard (espectacle Litus)

Els assistents a la presentació podran adquirir entrades per a qualsevol espectacle de la temporada gaudint d'un 50% de descompte en el preu. És una de les novetats del Cecuca que, amb l'objectiu de fer arribar la cultura a tots els ciutadans, ha preparat també diversos abonaments i descomptes suculents, que s'explicaran durant l'acte.

 

Adreces i telèfons


Ajuntament de Cardedeu

Pl. de Sant Joan, 1
08440 Cardedeu
NIF P-0804500-G
T. 93 844 40 04
F. 93 871 14 77
cardedeu@cardedeu.cat
Amb la col·laboració de: